Reception / Fingerfood / Let Arrangement.
En mundfuld klassisk dansk smørrebrød med et twist…lavet som mini. (En mundfuld ca. 4 cm.)
Pris pr.stk. kr. 25 min. 6 stk. pr. person.
Min. 10 personer leveret i Storkøbenhavn.
Reception beregnes 6-8 stk. Let arrangement beregnes 8-12 pr. Middag 12-??
Serveres kolde, er serveringsklar ved leveringen.
Bestilling på info@copenhagencatering.dk eller +45 32 54 01 23
Vælg mellem:
Stegt fiskefilet med remoulade, citron og tangsalat med sesam
Dampet fiskefilet med mayonnaise, rejer, syltet ingefær og koriander
Rejesalat med krydderurter, urte-salat og rodfrugt chips
Æg og rejer, mayo, citron, dild og asparges salat med sol tomat
Røget laks med asparges, og trøffel mayo med sorte svampe
Røget laks med hummersalat, lime og sprøde rugbrøds chips
Gravet laks med sennep og dild, syltet svenske kartofler
Bøf med løg, pustet op med chili/ lime og mynte
Flæskesteg med rødkål, svesker og sukkerbrunet kartofler pyntet af med mynte
Kogt skinke med italiensk salat, med rodfrugt chips på toppen
Dyrlægens natmad med sky og rødløgs kompot
Frikadelle med rødkål, agurkesalat og Dijon creme og lavendel
Roastbeef med brutale løg og stegt æg med salvie salat
Vegetar:
Æg, tomat med karse kompot og soltørrede tomat
Bagt aubergine, tomat og kartoffel i trøffel mayo med kørvel og citron
Langtidsbagte rodfrugter og grillet tomat i olivenolie
Kartofler i hytteost, hvidløg, gulerod, selleri og porre
Ost:
Ostemad med sky, mørk rom og syltet rødløgs kompot
Brie med druer med tomatsovs og citron timian
Gorgonzola med rødløg og dild olie med ægge creme
Plante/Veganer:
Bagt porre i peberrod og citrus olie med spids kommen
Stegt urte-brød med tomat, kapers, hvidløg og persille
Årstidens bagte grønsager i chili humus med salvi
Urte-gratinered fennikel med basilikum, hvidløg og citron skum
Det søde:
Små brownie med melon sirup (på sød rugbrød)
Ananas og chokolade (på sød pandekage)
Gulerodskage med chokolde på figen brød
Klassisk orange chokolademousse på sukkerbrød