Mad ud af huset

Hos Copenhagen Catering har vi igennem de sidste mange år beskæftiget os med catering og froskot ud af huset i København og omegn. Vi sørger for at fylde maverne på hele selvskabet hvad end du bestiller catering til receptioner, konfirmationer, bryllupper eller noget helt fjerde. Vores dygtige kokke og personale har erfaringen til at levere en maden til en uforglemmelig fest eller reception.

Vores frokostmenuer variere ud fra både pris og indhold. Du har vælge alt fra internationale sandwiches, klassisk smørrebrød til frokostplatter med flere små anretninger og en dessert. Mad ud af huset er i sin simpleste form et koncept, hvor vi tilbereder alt maden, kører den ud til jer, og så er den klar til servering. Mad ud af huset eller frokost ud af huset er den ideelle løsning til dem der ikke selv orker/har tid til at stå for tilberedning af alt mad til mindre eller større arrangementer.
Copenhagen Catering sætter en ære i at leverer spændende retter der er baseret pa årstidens bedste frugt og grønt. Vi sætter samtidig en ære i at leverer alle vores mad ud af huset bestillinger til tiden, således at det bliver så nemt for dig, som muligt.

Vores mad ud af huset ordning har en ”Vælg-selv-menu” der giver dig som kunde muligheden for at sammensætte din menu præcis som dine gæster kan lide det. Her kan du vælge i mellem et stor udvalg af forretter, hovedretter, oste, desserter og vegetarretter – Så der er noget for enhver smag!

MAD OG FROKOST UD AF HUSET  – KØBENHAVN OG OMEGN

Vi mener meget beskedent at konceptet ”Mad ud af huset” er genialt. Det giver dig tiden til at deltage i det arrangement du holder i stedet for at stå og knokle i køkkenet. Alt mad serveres i praktisk opbevaring der gør det nemt og hurtigt at servere.

Vi er centralt beliggende i København og leverer derfor mad og frokost ud af huset til hele københavnsområdet samt de omkring liggende byer som: Frederiksberg, Amager, Vanløse, Hellerup, Rødovre, Hvidovre m.fl.

FANGEDE DET DIN INTERESSE?

Så skal du være meget velkommen til at kontakte os og høre mere om mad ud af huset – Vi er ret sikre på, at vi har en løsning du vil synes om. Du kan læse nogle af vores mange anmeldelser på vores Trustpilot. Du kan også ringe til os på 32 54 01 23 eller benytte vores kontaktformular.

Vi kører mad ud af huset i hele København, Frederiksberg, Vanløse, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Hellerup, Amager og omegn. Vi glæder os til at levere frokost ud af huset og hjem til dig!

Kontakt os