Receptionsbuffeter
Vælg fra nedenstående:
4 retter pr. person kr. 135
5 retter pr. person kr. 145
6 retter pr. person kr. 155
7 retter pr. person kr. 165
8 retter pr. person kr. 175
9 retter pr. person kr. 185
10 retter pr. person kr. 205
Receptionsbuffet
Små stegte urtebrød med tomat, Parmaskinke og parmesan
Små stegte urtebrød med oliven taparnade og lufttørrede pølse
2 slags grøntsagsstave med dip
Artiskokhjerter med dild creme, laks og citron
Bagt squash med mango og kylling
Bagte rødløg med pesto og røget oksefilet
Langtidsstegte tomater anrettet med urtecrem og røget laks
Små frikadeller med hvidløgs mayo
Kyllingspyd med salsa dip
Årstidens små grøntsagstærter/quiche
Melon på pind med Serrano skinke og sort sesam
Oliven og perleløg på pind marineret i pesto
Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpure
Urtebagt lyssej på chips
Vol au vent med diverse rogn (stenbiderrogn/lakserogn)
Ristet rugbrød med blå kornblomst ost
Blandede ostestave fra Europa med druer og friske dadler
Comte ostestave med blomme sirup
Små brownie på pind
Ananas og chokolade
Frisk frugt i lille skål med mynte
Små kransekager
Jordbær med vanilje creme
Små petit four
Klassisk canapeer (anrettet på lille rund brød):
Røget laks med urtecreme og lakse æg
Røget tun med asparges i citrus
Hellefisk med fennikel mayo
Oksefilet med trøffelcreme og parmesanost
Parmaskinke, Manchego og frisk figen
Vitello Tonnato (kalve roastbeef med tunsauce, kapers)
Orange bagt andebryst med syltet tranebær
Kalve tartar rørt med Cognac, rødløg og friske krydderurter
Rørt laksecreme med dildcreme
Stenbidderrogn/Lakserogn(sæson)
Tigerreje med nogle varme krydderier
Parmaskinke med Manchego / frisk figen
VEGETARISK RECEPTION / FINGER FOOD
Artiskokhjerter m/spinat a la creme
Årstidens grøntsagstærter
Bagt porre i peberrod og citrus olie
Stegt urtebrød med tomat, kapers, hvidløg og persille
Årstidens bagte grønsager i chili humus
Brune ris og kikærter i marinade af citrus olie og mente
Bønne salat med dild, ingefær og sort sesam
Bagt rødbeder i chili og citrus olie
Urtegratineret fennikel med basilikum og hvidløg
Nøddebagte carotter gratineret med trøffelcreme
Langtidsbagte rodfrugter og grillet tomat i oliven olie
Bulgur, citron, hvidløg, og persille
Ost:
Ostemad med sky, mørk rom og syltet rødløgs kompot
Brie med druer, tomatsovs og citron timian
Gorgonzola med rødløg, dild olie og syltet løg
Det søde:
Ananas og chokolade
Gulerodskage med chokolade
Klassisk orange chokolademousse på sukkerbrød
Frugt spyd med guldstøv og chokolade
Stegt fladbrød med dadeldip
Bagte æbler i kanel og sirup
Små brownie på pind
Frisk frugtsalat i mynte
Jordbær med vanilje creme
Små petit four
VEGANSK/PLANTE RECEPTION / FINGER FOOD
Bagt porre i peberrod og citrus olie
Stegt urtebrød med tomat, kapers, hvidløg og persille
Årstidens bagte grønsager i chili humus
Brune ris og kikærter i marinade af citrus olie og mynte
Bønne salat med dild, ingefær og sort sesam
Bagt rødbeder i chili og citrus olie
Urtegratineret fennikel med basilikum og hvidløg
Nøddebagte carotter gratineret med trøffelcreme
Langtidsbagte rodfrugter og grillet tomater i oliven olie
Bulgur, citron, hvidløg, og persille
Frugt spyd med guldstøv og chokolade
Stegt fladbrød med dadeldip
Bagte æbler i kanel og sirup
Veggi chokoladekage
Klassisk buffet nr. 1
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Kr. 125 pr. person
Klassisk Buffet nr. 2
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Fingersandwiches
Kr. 135 pr. person
Klassisk Buffet nr. 3
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Fingersandwiches
Croissanter med fyld
Diverse chips