Hummer og krabbesalat anrettet på spicy nøddesalat
Små vegetariske forårsruller med lime og soyasauce
Grillet tunsteak anrettet på chili-lime bagte rodfrugter
Soya og koreanderbagt kalv anrettet på sesamstegte porrer
Årstidens blandede salater med dressing
Kold rissalat med mango salsa
Urtebagte kartofler
Udvalg af oste fra Spanien
Limekage med chokolade og citruscreme
Kr. 275 pr. person
Tapas Buffet nr.2
Blandet charcuteri på hvidløgsstegte bruschetta
Blandet marineret fisk på oliven-gratineret ciabatta
Skaldyr på spinat marineret i hvidløg
Tomat og ansjos marineret i balsamico-vinagrette
Kylling i ananas saft på ris
Kalv med tunsauce
Små bagte kartofler i olivenolie og hvidløg
Blandede salater med dressing
Udvalg af oste fra Spanien
Udvalg af små kager
Kr. 295 pr. person
Tapas Buffet nr.3
Bagt hellefisk med brændt æble
Urte paneret perlehønebryst med jordskokke creme
Fasan med bagt græskar i gammel balsamico
Okse i rødvin og svampe
Bagt kartoffelpuree med citron og persille
Langtids bagte rodfrugter i honning vinaigrette
Blandede salater med dressing
Udvalg af oste fra Spanien
Fed chokoladekage med bagt pære salat