Fingerfood, små lette og delikate retter
God til let frokost/middag/reception/efter møde/afslutning/vinsmagning m.m.
– Alle priser er inkl. Moms og levering ved min. 10 personer.
Bestilling på info@copenhagencatering.dk eller +45 32 54 01 23
Forslag nr. 1
Små stegte urtebrød med pesto og kalve roastbeef
Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpuré
Bagt rødløg med gedeost og rosemarin
Årstidens små grøntsagstærter
Melon på pind med røget skinke og sort sesam
Udvalg af små oste fra Pyrenæerne
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små brownies på pind
Pris pr. person kr. 175
Forslag nr. 2
Spinatfarserede artiskokhjerter
Vol au vent med diverse rogn (stenbiderrogn/lakserogn)
Ristet ciabatta brød med kalve roastbeef og salsa
Mini pizza med dildcreme og røget laks
Kyllinge spyd med mild salsa
Udvalg af små oste fra Norden
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små drømmekager på pind
Pris pr. person kr. 185
Forslag nr. 3
Langtidsstegte løg farserede med ristede svampe
Bagt aubergine anrettet med røget laks og urter
Urtebagt lyssej på ristet rugbrød
Nye små kartofler på pind med dild dip
Pesto bagt squash med røget oksefilet
Udvalg af små oste fra Italien
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små petit fours
Pris pr. person kr. 195
Forslag nr.4
Små ristet toast med letsaltet lakse æg og creme frache
Melon med røget skinke og sort sesam
Små krydrede frikadeller med agurk creme
Kalve stick i tun sauce
Kylling timbale med tangsalat
Mozzarella og 2 slags tomater på spyd med dild pesto
Udvalg af marinerede oliven fra Sydfrankrig
Udvalg af Europæiske oste i stave med druer og dadler
Ananas dyppet i chokolade
Pris per person kr. 205
EN ORDENTLIG MUNDFULD
En mundfuld klassisk dansk smørrebrød med et twist…lavet som mini. (En mundfuld ca. 4 cm.)
Pris pr.stk. kr. 25 min. 6 stk. pr. person.
– Min. 10 personer leveret i Storkøbenhavn.
Reception beregnes 6-8 stk. Let arrangement beregnes 8-12 pr. Middag 12-??
Serveres kolde, er serveringsklar ved leveringen.
Vælg mellem:
Stegt fiskefilet med remoulade, citron og tangsalat med sesam
Dampet fiskefilet med mayonnaise, rejer, syltet ingefær og koriander
Rejesalat med krydderurter, urte-salat og rodfrugt chips
Æg og rejer, mayo, citron, dild og asparges salat med sol tomat
Røget laks med asparges, og trøffel mayo med sorte svampe
Røget laks med hummersalat, lime og sprøde rugbrøds chips
Gravet laks med sennep og dild, syltet svenske kartofler
Bøf med løg, pustet op med chili/ lime og mynte
Flæskesteg med rødkål, svesker og sukkerbrunet kartofler pyntet af med mynte
Kogt skinke med italiensk salat, med rodfrugt chips på toppen
Dyrlægens natmad med sky og rødløgs kompot
Frikadelle med rødkål, agurkesalat og Dijon creme og lavendel
Roastbeef med brutale løg og stegt æg med salvie salat
Vegetar:
Æg, tomat med karse kompot og soltørrede tomat
Bagt aubergine, tomat og kartoffel i trøffel mayo med kørvel og citron
Langtidsbagte rodfrugter og grillet tomat i olivenolie
Kartofler i hytteost, hvidløg, gulerod, selleri og porre
Plante/Veganer:
Bagt porre i peberrod og citrus olie med spids kommen
Stegt urte-brød med tomat, kapers, hvidløg og persille
Årstidens bagte grønsager i chili humus med salvi
Urte-gratinered fennikel med basilikum, hvidløg og citron skum
Ost:
Ostemad med sky, mørk rom og syltet rødløgs kompot
Brie med druer med tomatsovs og citron timian
Gorgonzola med rødløg og dild olie med ægge creme
Det søde:
Små brownie med melon sirup (på sød rugbrød)
Ananas og chokolade (på sød pandekage)
Gulerodskage med chokolde på figen brød
Klassisk orange chokolademousse på sukkerbrød