Portionsanrettet catering

Kontakt os i dag

PORTIONSANRETTET CATERING

Anrettet portionsvis pr. person

MIN. 10 PERSONER

FRIT LEVERET I STORKØBENHAVN

Anrettet portionsvis pr. person

GOD TIL FROKOST, MØDE ELLER LET AFTENSMAD

Tapas bakke nr.1


(serveres kold)

  • Urte brød med pesto og kalve roastbeef
  • Røget laks med toast og krydder creme
  • Kylling spyd med sesam salsa
  • Tomat feta salat i krydder olie
  • Kartoffelsalat i persille pesto og citrus
  • 2 oste fra Europa med druer og friske dadler
  • Små brownies med bær
  • Brød og smør

Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person

Tapas bakke nr.2


(Serveres kold)

  • Parmaskinke, Parmesan og melon
  • Røget oksefilet med mango salat
  • Små krydderdeller med tzatziki
  • Tomat mozzarella og oliven
  • Kartoffel i salvie creme og sort sesam
  • 2 oste fra Europa med druer og friske dadler
  • Orange chokolade mousse
  • Brød og smør

Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person

Tapas bakke nr.3


(Serveres kold)

  • Krydder røget gris og urte coleslaw
  • Okse i Bullfighter Sauce med chili tomater
  • Spicy Chicken Sticks med BBQ
  • Spidskål med tomat, nødder, rosiner serveres med dild dressing
  • Krydder bagte kartofler med dild
  • 2 oste fra Europa med druer og friske dadler
  • Frisk ananas og bær i chokolade
  • Brød og smør

Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person

GOD TIL MIDDAG, SAMMENKOMST ELLER BARE HYGGE

GOURMET TAPAS


(Serveres kold)

  • Hummersalat i urte creme med lime og dild
  • Laksecarpaccio med artiskok salat rørt i basilikum creme med citrus og hvidløg
  • Scampi rejer i hvidløg, mango og kørvel
  • Parmaskinke og Cantaloup-melon med persillepesto, soltørrede tomater og oliven
  • Vitello Tonnato: kalv i tyndeskiver med tun sauce, kapersblomster og parmesan
  • Okse i trøffel creme med svampe og urter
  • Grillet tomat i olivenolie og hvidløg
  • Marineret kartoffelsalat i marinade af hvidløg, tomat og krydderurter
  • Udvalg af godt marinerede oliven i krydder olie
  • 2 gode oste med druer og dadler
  • Hindbær chokoladekage med orange chokolade mousse
  • Brød og smør

Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

25 ÅRS JUBILÆUMS TAPAS

1997-2022


  • Hummer og mango i kørvelcreme med steget rugbrøds chips
  • Røget laks fra Nordsøen med artiskok salat rørt i basilikum og citrus
  • Røget skinke af glad gris med melonsalat i persillepesto, soltørrede tomater og oliven

  • Okse i estragon sauce med rodfrugter, citron, hvidløg og persille

(Lunes let i ovn)

  • Tomatsalat af 3 slags tomater, feta, krydder olie og citron-timian
  • Rød og hvid spidskåls (coleslaw) i krydderdressing
  • Cremet kartoffelsalat rørt i urte creme

  • 2 gode oste fra Europa med druer, dadler og kiks

  • 2 små desserter:
  • Fuldfed (98,2% fedt) Chokolade Brownie med chokolade orange creme
  • Frisk frugtsalat i mynte med ristet nødder og honning
  • Leveres med brød og smør

Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

FINGERFOOD


SMÅ LETTE OG DELIKATE RETTER GOD TIL
FROKOST / MIDDAG / RECEPTION / MØDE / AFSLUTNING / VINSMAGNING M.M.

Fingerfood forslag nr. 1


  • Små stegte urte-brød med pesto og kalve roastbeef
  • Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpuré
  • Bagt rødløg med gedeost og rosemarin
  • Årstidens små grøntsagstærter
  • Melon på pind med røget skinke og sort sesam
  • Udvalg af små oste fra Pyrenæerne
  • Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
  • Små brownies på pind

Pris pr. person kr. 175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr. 2


  • Spinatfarserede artiskokhjerter
  • Vol au vent med urte crem og lakserogn
  • Ristet ciabatta brød med kalve roastbeef og salsa
  • Mini pizza med dildcreme og røget laks
  • Kylling spyd med mild salsa
  • Udvalg af små oste fra Norden
  • Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
  • Små drømmekager på pind

Pris pr. person kr. 185 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr.3


  • Bagte løg farserede med ristede svampe
  • Bagt aubergine anrettet med røget laks og urter
  • Urte-bagt lyssej på ristet rugbrød
  • Nye små kartofler på pind med dild dip
  • Pesto bagt squash med røget oksefilet
  • Udvalg af små oste fra Italien
  • Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
  • Små petit fours

Pris pr. person kr. 195 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr.4


  • Toast med letsaltet lakse æg og creme
  • Melon med røget skinke og sort sesam
  • Små krydrede frikadeller med agurk creme
  • Kalve stick i tun sauce
  • Kylling timbale med tangsalat
  • Mozzarella og tomater på spyd med dild pesto
  • Udvalg af marinerede oliven fra Sydfrankrig Europæiske oste i stave med druer og dadler
  • Ananas dyppet i chokolade

Pris per person kr. 205 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions

Skriv til os

+45 32 54 01 23