PORTIONSANRETTET CATERING
Anrettet portionsvis pr. person
MIN. 10 PERSONER
FRIT LEVERET I STORKØBENHAVN
Anrettet portionsvis pr. person
GOD TIL FROKOST, MØDE ELLER LET AFTENSMAD
Tapas bakke nr.1
(serveres kold)
Urte brød med pesto og kalve roastbeef
Røget laks med toast og krydder creme
Kylling spyd med sesam salsa
Tomat feta salat i krydder olie
Kartoffelsalat i persille pesto og citrus
2 oste fra Europa med druer og friske dadler
Små brownies med bær
Brød og smør
Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person
Tapas bakke nr.2
(Serveres kold)
Parmaskinke, Parmesan og melon
Røget oksefilet med mango salat
Små krydderdeller med tzatziki
Tomat mozzarella og oliven
Kartoffel i salvie creme og sort sesam
2 oste fra Europa med druer og friske dadler
Orange chokolade mousse
Brød og smør
Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person
Tapas bakke nr.3
(Serveres kold)
Krydder røget gris og urte coleslaw
Okse i Bullfighter Sauce med chili tomater
Spicy Chicken Sticks med BBQ
Spidskål med tomat, nødder, rosiner serveres med dild dressing
Krydder bagte kartofler med dild
2 oste fra Europa med druer og friske dadler
Frisk ananas og bær i chokolade
Brød og smør
Pris pr. person kr.175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portionsvis pr. person
GOD TIL MIDDAG, SAMMENKOMST ELLER BARE HYGGE
GOURMET TAPAS
(Serveres kold)
Hummersalat i urte creme med lime og dild
Laksecarpaccio med artiskok salat rørt i basilikum creme med citrus og hvidløg
Scampi rejer i hvidløg, mango og kørvel
Parmaskinke og Cantaloup-melon med persillepesto, soltørrede tomater og oliven
Vitello Tonnato: kalv i tyndeskiver med tun sauce, kapersblomster og parmesan
Okse i trøffel creme med svampe og urter
Grillet tomat i olivenolie og hvidløg
Marineret kartoffelsalat i marinade af hvidløg, tomat og krydderurter
Udvalg af godt marinerede oliven i krydder olie
2 gode oste med druer og dadler
Hindbær chokoladekage med orange chokolade mousse
Brød og smør
Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions
25 ÅRS JUBILÆUMS TAPAS
1997-2022
Hummer og mango i kørvelcreme med steget rugbrøds chips
Røget laks fra Nordsøen med artiskok salat rørt i basilikum og citrus
Røget skinke af glad gris med melonsalat i persillepesto, soltørrede tomater og oliven
Okse i estragon sauce med rodfrugter, citron, hvidløg og persille
(Lunes let i ovn)
Tomatsalat af 3 slags tomater, feta, krydder olie og citron-timian
Rød og hvid spidskåls (coleslaw) i krydderdressing
Cremet kartoffelsalat rørt i urte creme
2 gode oste fra Europa med druer, dadler og kiks
2 små desserter:
Fuldfed (98,2% fedt) Chokolade Brownie med chokolade orange creme
Frisk frugtsalat i mynte med ristet nødder og honning
Leveres med brød og smør
Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions
FINGERFOOD
SMÅ LETTE OG DELIKATE RETTER GOD TIL
FROKOST / MIDDAG / RECEPTION / MØDE / AFSLUTNING / VINSMAGNING M.M.
Fingerfood forslag nr. 1
Små stegte urte-brød med pesto og kalve roastbeef
Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpuré
Bagt rødløg med gedeost og rosemarin
Årstidens små grøntsagstærter
Melon på pind med røget skinke og sort sesam
Udvalg af små oste fra Pyrenæerne
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små brownies på pind
Pris pr. person kr. 175 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions
Fingerfood forslag nr. 2
Spinatfarserede artiskokhjerter
Vol au vent med urte crem og lakserogn
Ristet ciabatta brød med kalve roastbeef og salsa
Mini pizza med dildcreme og røget laks
Kylling spyd med mild salsa
Udvalg af små oste fra Norden
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små drømmekager på pind
Pris pr. person kr. 185 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions
Fingerfood forslag nr.3
Bagte løg farserede med ristede svampe
Bagt aubergine anrettet med røget laks og urter
Urte-bagt lyssej på ristet rugbrød
Nye små kartofler på pind med dild dip
Pesto bagt squash med røget oksefilet
Udvalg af små oste fra Italien
Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig
Små petit fours
Pris pr. person kr. 195 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions
Fingerfood forslag nr.4
Toast med letsaltet lakse æg og creme
Melon med røget skinke og sort sesam
Små krydrede frikadeller med agurk creme
Kalve stick i tun sauce
Kylling timbale med tangsalat
Mozzarella og tomater på spyd med dild pesto
Udvalg af marinerede oliven fra Sydfrankrig Europæiske oste i stave med druer og dadler
Ananas dyppet i chokolade
Pris per person kr. 205 inkl. moms og levering
– Alt er anrettet portions