Mad og frokost ud af huset

Hos Copenhagen Catering har vi igennem mange år specialiseret os i catering og frokost ud af huset i København og omegn, med et bredt udvalg af menuer til enhver lejlighed – fra kontorfrokoster til receptioner, konfirmationer og bryllupper. Vores mission er at gøre mad ud af huset nemt og tilgængeligt, altid med fokus på at tilfredsstille hele selskabets smagsløg.

Stort udvalg af frokost ud af huset

  • Internationale sandwiches – vælg mellem Club Sandwich, Steak N’ Cheese og meget mere.
  • Klassisk dansk smørrebrød – Højtbelagt rugbrød fra det danske køkken  
  • Frokostplatter – Vælg mellem 5 forskellige frokostplatter
  • Små anretninger – Anretninger der vækker appetitten
  • Desserter – Lækre desserter til den søde tand
  • Fingerfood – Små retter der er gode til den lette frokost

Mad og frokost ud af huset leveres altid i praktiske opbevaringskasser, hvilket gør serveringen let og praktisk. Dette giver dig også mere tid til at være til stede og nyde måltidet, da du skal bruge mindre tid på udpakning, opsætning og servering.

Du kan læse mere om alle vores frokoster platter til levering ud af huset her: frokostplatter 

FROKOSTER DU SELV SAMMENSÆTTER

Vælger du frokostmenuer som smørrebrød eller tapas til levering ud af huset, inkluderer vores service en vælg-selv-menu, så du kan skabe den perfekte menu til dine gæster. Vælg mellem et stort udvalg af forretter, hovedretter, oste, desserter, og vegetarretter – der er noget for alle!

Frokost ud af huset varierer i størrelse og pris – derfor kan du altid tage direkte kontakt til os på tlf. +45 32 54 01 23 eller skriv til os på mail info@copenhagencatering.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte frokostmenu.

Vi leverer frokost ud af huset i København og omegn

Mad ud af huset er en nem løsning for dig, der ikke har tid til selv at stå i køkkenet eller skal afholde et større arrangement. Hos Copenhagen Catering Vores dygtige kokke tilbereder lækre måltider til levering ud af huset med årstidens bedste ingredienser, så du altid kan servere mad i højeste kvalitet for dine gæster, på kontoret eller til receptionen.

For os gør det ingen forskel hvor du befinder dig – vi befinder os nemlig centralt i København, hvorfor vi kan levere frokost ud af huset, hurtigt og effektivt til hele Storkøbenhavn og omkringliggende byer. Få eksempelvis smørrebrød ud af huset og leveret lige til døren, så det er klar og smukt serveret til konferencens frokostpause eller fødselsdagens frokost.

Tid til frokostpause? – Kontakt os!

Du skal være meget velkommen til at kontakte os og høre mere om frokost ud af huset – Vi er ret sikre på, at vi har en løsning du vil synes om. Du kan læse nogle af vores mange anmeldelser på vores Trustpilot. Du kan også ringe til os på +45 32 54 01 23 eller benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at levere tapas eller andet mad ud af huset og hjem til dig!

Kontakt os