25 ÅRS JUBILÆUMS BUFFET
1997-2022
Hummer og mango i kørvelcreme med steget rugbrøds chips
Røget laks fra Nordsøen med artiskok salat rørt i basilikum og citrus
Røget skinke af glad gris med melonsalat i persillepesto, soltørrede tomater og oliven
Okse i estragon sauce med rodfrugter, citron, hvidløg og persille
(leveres varm i varmekasse, kan holde sig varm i 3-4 timer)
Tomatsalat af 3 slags tomater, feta, krydder olie og citron-timian
Spidskåls (coleslaw) i krydderdressing
Cremet kartoffelsalat rørt i dild creme
2 gode oste fra Europa med druer, dadler og kiks
2 små desserter:
Fuldfed (98,2% fedt) Chokolade Brownie med chokolade orange creme
Frisk frugtsalat i mynte med ristet nødder og honning
Leveres med brød og smør
Pris pr. person kr. 250
– Min. 10 personer
– Anrettes på Copenhagen Catering service, klar til servering ved levering
– Inkl. moms, levering og afhentning af retur service som skal være rengjort
– Frit leveret i hele Storkøbenhavn