25 ÅRS JUBILÆUMS BUFFET 1997-2022
- Hummer og mango i kørvelcreme med steget rugbrøds chips
- Røget laks fra Nordsøen med artiskok salat rørt i basilikum og citrus
- Røget skinke af glad gris med melonsalat i persillepesto, soltørrede tomater og oliven
- Okse i estragon sauce med rodfrugter, citron, hvidløg og persille
- (leveres varm i varmekasse, kan holde sig varm i 3-4 timer)
- Tomatsalat af 3 slags tomater, feta, krydder olie og citron-timian
- Spidskåls (coleslaw) i krydderdressing
- Cremet kartoffelsalat rørt i dild creme
- 2 gode oste fra Europa med druer, dadler og kiks
- 2 små desserter:
- Fuldfed (98,2% fedt) Chokolade Brownie med chokolade orange creme
- Frisk frugtsalat i mynte med ristet nødder og honning
- Leveres med brød og smør
Pris pr. person kr. 250
– Min. 10 personer
– Anrettes på Copenhagen Catering service, klar til servering ved levering
– Inkl. moms, levering og afhentning af retur service som skal være rengjort
– Frit leveret i hele Storkøbenhavn